Home Contact Nieuwsbrief Downloads Wist je Steenokkerzeel
Activiteiten Foto's Actualiteit Links Sponsors

 

Bezoeken

Zoals de benaming aangeeft is deze rubriek afgestemd op het bezoeken van interessante, leerrijke, originele locaties die haast nooit individueel te bezoeken  zijn.
De leden van de KENNISBEURS kunnen zich makkelijk profileren als “groepsbezoekers” zodat heel wat meer kennisbronnen kunnen aangeboord worden.

Het aanbod kan gaan van een geleid bezoek aan een beschutte werkplaats  over het langslopen bij een chocolatier, het horen en zien ontstaan van een krant, het genieten van een frisse pint na een leerrijk brouwerijbezoek, enz.

Ook steden, musea, tentoonstellingen komen aan bod, zodat de groep een  beroep kan doen op een ervaren gids en  genieten van het groepstarief.

 De hierboven vermelde opsomming is niet beperkend zolang de groep op een leuke manier interessante KENNIS kan opdoen, waarover zij met plezier zal  kunnen nakletsen…. waaruit dan misschien weer een nieuwe activiteit en/of nieuwe animator naar voren komt.

Ieder lid van de Kennisbeurs kan een voorstel tot bezoek  indienen.
De verantwoordelijke animator zal dan,  vrijblijvend, doch met volle inzet , de nodige contacten leggen met  verantwoordelijken, informeren, opdrachten regelen, kortom: organiseren.

Mocht deze activiteit je wat zeggen, kijk dan even op de activiteitenkalender wat er al op het programma staat en/of heb je zelf uit je vroegere beroeps- of huidige hobbyleven tips, contacten, ideeën: KENNISBEURS STEENOKKERZEEL verwacht je.

Contact / Activiteitenkalender


Laatste aanpassing 31-03--2021:: Webmaster Hugo De Prins :: Webhosting: Kordata Kortenberg